Mijn naam is Anouk van der Linden. Vanaf kinds af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en wat het met je lichaam kan doen. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist en in de ouderenzorg aan het werk gegaan. Hoewel dit ook heel interessant is, begon het na een jaar echter te kriebelen en heb ik een baan gevonden waarbij ik mijn passie kan volgen: mensen vertellen over gezonde voeding en wat voor invloed het heeft op je lichaam! Mijn adviezen richten zich altijd op zoveel mogelijk gezonde, natuurlijke voeding die aangepast is op de smaak en behoefte van mijn cliënt. Naast de opleiding tot diëtist heb ik ook een cursus gevolgd tot leefstijlcoach. Ik begeleid cliënten dan ook op andere leefstijlfactoren dan voeding, bijvoorbeeld beweging en ontspanning. Daarnaast heb ik een post-HBO-cursus gevolgd met betrekking tot Voeding en Allergieën/intoleranties. Als diëtist begeleid ik ook mensen met medische klachten, zoals Diabetes Mellitus (type 1 en 2), hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD, enzovoort.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen, te lezen en natuurlijk sta ik graag in de keuken, zowel om nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen als om een lekkere (ongezonde) taart te bakken!

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van voeding, neem dan gerust contact op voor een afspraak! Mijn e-mailadres is: a.vanderlinden@dietheek.nl of bel naar: 088-4253600. Ik werk op woensdag van 08.30 uur tot 12.30 uur bij Antvelink Sportcentrum (David Wijnveldtweg 4.)
Graag tot ziens!