Beleef Vitaal – Balans in voeding & leefstijl

Sinds september 2018 gevestigd binnen de praktijk van Antvelink Sportfysiotherapie.

Gezond afvallen en op gewicht blijven? Dat doe je door je leefstijl te veranderen. Beleef Vitaal leert je hoe je een gewoonte maakt van gezond eten en bewegen. Wij helpen je om je voeding, je leefstijl en gedrag zo aan te passen, dat je geleidelijk afvalt en dit gewicht ook weet vast te houden. Je eet gezond en lekker. Alleen, met je gezin of buiten de deur, het kan allemaal. Gun jezelf dit persoonlijke begeleidingstraject en beleef hoe het is om vitaal te leven.

Hoe kom je in balans?

Een goede afstemming van de juiste voeding, voldoende beweging en een gezonde leefstijl passend bij jouw lijf, zal zorgdragen voor een gezond gewicht, meer energie en een verhoogde vitaliteit. Beleef Vitaal gaat samen met jou op zoek naar deze balans.

Werkwijze

In een effectief traject leer ik je alles wat je moet weten over voeding en leefstijl. Ik daag je uit tot het doorbreken van je huidige patronen en stimuleer je om je een nieuwe leefstijl aan te leren. Door direct, open en eerlijk met elkaar om te gaan, maken we er samen een prettig traject van.

Meer info of aanmelden ga naar: www.beleefvitaal.nl

Met vitale groet,
Marjo Verwoest-van Halteren
Voedingsdeskundige
Gewichtsconsulent