Personal Training

Personal Training

Personal training is persoonlijk. De trainingsvorm is specifiek op jou alleen gericht. Met een persoonlijk plan van aanpak werk je samen met Yildiz naar de door jou gestelde doelstellingen toe.

Functionele training
We willen graag dat de training “efficiënt” is, leuk is, en de doelstellingen gehaald worden. Antvelink Sportcentrum gebruikt daarom “functionele” trainingsmethoden (functional training). Met je eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal worden basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd met functionele oefeningen. Wij streven naar een optimaal werkend lichaam en in een lichaam dat goed werkt voel je je goed. Wij maken geen gebruik van machines en wij geloven ook dat lichaamsbeweging leuk moet zijn. Functional training is uitdagend en geschikt voor elk bewegingsniveau. Daarnaast letten we op de kwaliteit van bewegen en daarmee loopt u minder kans op een blessure. 

Werken aan spieren, conditie en energie
Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn het verstevigen van je spieren, het verbeteren van je conditie of gewoon fitter en energieker in het leven staan. Als je daarnaast ook gewicht wilt verliezen kunnen we je van adviezen voorzien om dit op een gezonde wijze te realiseren.

In de studio, buiten of aan huis
De training vindt plaats in een de trainingsruimte van Antvelink Sportcentrum of buiten in de omgeving. Het complex van Kon. UD en de wijk "de Vijfhoek" biedt vele mooie en uitdagende trainingsmogelijkheden. Denk aan hardlopen, boxen en circuittraining.

Wij zijn je stok achter de deur of het duwtje in je rug zodat je met 100% aandacht op een leuke manier, doelgericht en veilig zult trainen.
De optimale omstandigheden om je fysieke doelen te bereiken en te behouden.

Personal training kun je reserveren voor 30 of 60 minuten per training.
Het is ook mogelijk om met 2 of 3 personen met een personal trainer aan de slag te gaan.
Wilt u kennis maken met Yildiz of een kijkje nemen in ons trainingscentrum, loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven en te zien hoe we werken.
We zien u graag!

Openingstijden

Maandag 15:30 - 20:30
Dinsdag 15:30 - 20:00
Woensdag  8:30 - 12:30 
Donderdag  8:30 - 11:30  &  19:15 - 20:30
 Vrijdag  8:30 - 9:45  &  13.00 - 17:30 

 

© Antvelink Sportcentrum | Privacy verklaring | Sitemap | Powered by Internet 1-2-3