Wie zijn wij

Marco Antvelink:

In 1989 afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Na het afronden van de International Academy for Sportscience ben ik sinds 1993 werkzaam geweest bij GA Eagles. De eerste 4 jaren bij de jeugd, daarna bij het eerste elftal. Sinds enkele jaren begeleid ik op free-lance basis Nederlandse jeugd-elftallen van de KNVB. Sinds 2009 werkzaam als fysiotherapeut voor de scheidsrechters in de Europa League bij wedstrijden FC Twente.
Ik ben sinds 2000 zelfstandig werkzaam in Deventer, vanaf 2002 op de huidige locatie pal naast het stadion van GA Eagles. In het voorjaar van 2014 zijn we een praktijk gestart in sporthal "De Spil"in Lettele. Sinds januari 2015 is daar ons Sportcentrum aan de David Wijnveldtweg bijgekomen.
Ik heb de opleiding Allround Sportfysiotherapie® afgerond, evenals de applicatie “specialisatie voetbal”, waarin de revalidatie bij voetballetsels centraal stond. In september 2008 heb ik de "Masteropleiding Manuele Therapie" aan de SOMT afgesloten met een diploma. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister sportfysiotherapie en manuele therapie, ben stagebegeleider en examinator van de masteropleiding sportfysiotherapie van Saxion Enschede. In 2010 heb ik een opleiding voor echografie (MSU) afgerond.

Latoya Dufour:

Begin 2014 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben erg enthousiast over fysiotherapie en ben blij dat ik de geleerde vaardigheden en kennis in de praktijk kan gaan toepassen. Dat ik bij Antvelink Sportcentrum aan de slag kan als fysiotherapeut en trainer voor de Synrgy vind ik dan ook helemaal fantastisch. 
Tijdens mijn actieve sportcariere heb ik vele uren doorgebracht in de turnhal. Daarnaast heb ik interesse in veel andere sporten.
Ik vind het een uitdaging om iemand te helpen zijn eigen grenzen te verleggen. Dit kan van alles zijn zoals voor het eerst hardlopen, na een blessure weer kunnen deelnemen aan sport of na een operatie weer opnieuw leren fietsen. Ik hoop snel met jullie kennis te maken voor een afspraak fysiotherapie of een intensieve training op de Synrgy!

Yildiz Van Essen:

Ik ben Yildiz en ik zit ruim 20 jaar in de fitness-branche. Ik heb 17,5 jaar met heel veel plezier op een sportschool gewerkt. Alle mogelijk veranderingen in de fitness-branche heb ik in al die jaren welmeegemaakt.

Ooit ging ik naar een sportschool omdat ik graag van mijn model "peer" af wilde. Naarmate mijn training vorderde merkte ik dat ik toch wel heel sterk begon te worden. Ik ging door met krachttraining en begon met powerlifting en deed daar wedstrijden in. Doordat ik deze sport beoefende leerde ik heel veel over trainingen en trainingsmethoden en hoe je ongelooflijk veel uit jezelf kan halen met een juiste trainingsaanpak!

Ik ging mijzelf omscholen van biologisch laborante tot fitness- en groepsles-instructrice en kon aan de slag op een grote sportschool. Na 17,5 jaar voelde ik dat het tijd werd om mijn ervaring te gebruiken om mensen optimaal te kunnen begeleiden met alle aandacht en tijd in een 1-op-1 training!

Het is voor mij zo fantastisch om te zien hoe ik met de juiste trainingsaanpak mensen kan helpen om eindelijk het trainingsdoel te halen of heel dicht te benaderen! Het is vaak zo moeilijk om je doel te behalen indien je jezelf steeds moet motiveren om je training vol te houden. En daarom wil ik jouw motivator zijn om eindelijk naar je doel te werken via intensieve begeleiding op jouw niveau. Je hoeft absoluut niet in topconditie te zijn of vrij van blessures! Met een juiste medisch fitness-training zul je merken dat je lichaam sterker wordt en een bepaalde belasting goed aankan!

Hoezo: Personal Training is alleen voor BN-ers? Zeker niet! Jij wil graag jouw doel bereiken? Ik ga je daarbij helpen! Hoe belangrijk vind jij het om gezond en vitaal door het leven te gaan? En om de druk van werk en eventueel een gezinsleven goed te kunnen handelen.

Openingstijden

Maandag 15:30 - 20:30
Dinsdag 15:30 - 20:00
Woensdag  8:30 - 12:30 
Donderdag  8:30 - 11:30  &  19:15 - 20:30
 Vrijdag  8:30 - 9:45  &  13.00 - 17:30 

 

© Antvelink Sportcentrum | Privacy verklaring | Sitemap | Powered by Internet 1-2-3