Personal Training

  • Home
  • >
  • Personal Training

Personal Training

De tijd dat alleen BN'ers een Personal Trainer in kunnen huren is voorbij! Personal Training is voor IEDEREEN toegankelijk!

Hoeveel mensen beginnen vol goede moed met sporten, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet dat gene bereiken wat zij aanvankelijk voor ogen hadden, niet gestimuleerd en gemotiveerd worden in de vorm van intensieve persoonlijke begeleiding om vooral dóór te gaan en vol te houden..! Bij Personal Training is alle aandacht voor U!

Ik zal als uw Personal Trainer, op basis van een uitgebreide intake, vooral kijken naar de doelstellingen en de lichamelijke belastbaarheid. Aan de hand van alle informatie zal ik een trainingsplan op maat maken. Elk mens is verschillend en daarom is een dergelijk persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om doelen te kunnen behalen en te behouden. Indien er lichamelijk beperkingen of blessures zijn kan sporten onder intensieve begeleiding u helpen uw gezondheid te verbeteren.

Uw progressie wordt bijgehouden en waar nodig wordt het trainingsprogramma bijgestuurd. Er worden regelmatig test momenten ingebouwd om te kijken of u de resultaten boekt die van te voren zijn uitgezet. Het is belangrijk dat u zichzelf prettig voelt in uw eigen lichaam en leven. Een gezonde leefwijze maakt u lichamelijk en mentaal sterker en dat straalt u uit! Wilt u ook blijvende veranderingen van uw leef- beweeg- en eetgewoonte, en wilt u dit als haalbaar ervaren? Ooit gedacht over een Personal Trainer? Zet dan de eerste stap naar een sportiever, gezonder en vitaler leven.

Personal Training werkt! Ontdek dat er veel meer in u zit dan wat er nu uit komt..problemen bestaan niet, uitdagingen wel!

Het hebben van een Personal Trainer is geen teken dat u het zelf niet aankunt, maar meer een bewijs dat u serieus het besluit hebt genomen om positieve veranderingen in uw leven door te voeren! Ik zal uw stok achter de deur zijn en u blijven aanmoedigen en motiveren!

Investeer in u zelf…de beste investering die u kunt doen.

Openingstijden

Maandag 15:30 - 20:30
Dinsdag 15:30 - 20:00
Woensdag  8:30 - 12:30 
Donderdag  8:30 - 11:30  &  19:15 - 20:30
 Vrijdag  8:30 - 9:45  &  13.00 - 17:30 

 

© Antvelink Sportcentrum | Privacy verklaring | Sitemap | Powered by Internet 1-2-3